Rehberlik ve Psikolojik Danışmada Kullanılan Ölçme Araçları ve Programlar Dizisi (5 Kitapçık) Prof. Dr. Yıldız Kuzgun, Doç. Dr. Feride Bacanlı  - Kitap

Rehberlik ve Psikolojik Danışmada Kullanılan Ölçme Araçları ve Programlar Dizisi

(5 Kitapçık)

5. Baskı, 
Nisan 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
500
Barkod:
9786051332314
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
378,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Rehberlik ve Psikolojik Danışmada Kullanılan Ölçekler adı ile yayımlanan bu paketteki yayınlar iki gruptan oluşmaktadır Birinci grupta, birbirinden bağımsız olarak basılmış dört kitapçık bulunmaktadır. Bunlar, öğrencilerin sağlıklı meslek kararı verebilme becerilerini geliştirmek için öğrencilere ve ana babalara yapılan grup rehberliği uygulama programları ile meslek olgunluğunu ölçen araçları içeren yayınlardır. Bu yayınlardaki grup teknikleri ve ölçme araçları, meslek rehberliği ve danışmanlığı alanında çalışacak araştırmacılar, öğrenciler ve okul psikolojik danışmanları tarafından kullanılmak amacı ile geliştirilmiştir.
İkinci grupta ise ölçme araçları bulunmaktadır. Bu ölçme araçları, başta psikolojik danışma ve rehberlik alanı olmak üzere sosyal bilimlerin değişik dallarında lisans ve lisansüstü eğitim görmekte olan öğrencilerin ve araştırmacıların yapacakları araştırmalarda kullanabilecekleri ölçeklerden oluşmaktadır. Bu ölçekler bir kitap halinde pakette yer almaktadır.