Halkla İlişkiler 2.0 Sosyal Medyada Yeni Paydaşlar, Yeni Teknikler Özlem Aşman Alikılıç  - Kitap

Halkla İlişkiler 2.0

Sosyal Medyada Yeni Paydaşlar, Yeni Teknikler

1. Baskı, 
Ocak 2011
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
232
Barkod:
9786054334988
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Halkla ilişkiler 2.0’ın dünyasına hoşgeldiniz
Halkla ilişkiler, internet ve sosyal medya ile sadece yakınlaşmakla kalmadı, sıkı bir işbirliğine girdi. Bu işbirliği aslında hedef kitleler ile kurum ve marka işbirliğini de temsil etmekte. Bugün iletişimciler, halkla ilişkiler uzmanları internet ve sosyal medya teknolojilerini kullanarak paydaşlarıyla etkileşim içine giriyor, kurum ve markalar da paydaşlarıyla sohbet ederek bağlantıda kalıyorlar.
Yeni Paydaşlar, yeni teknikler
Özlem Aşman Alikılıç, “Halkla İlişkiler 2.0: Sosyal medyada Yeni paydaşlar, Yeni Teknikler” adlı kitabında, kurumları, halkla ilişkiler uzmanlarını, ajansları ve öğrencileri; sosyal medyada çevrimiçi paydaşlar ve yeni halkla ilişkiler teknikleri ile buluşturuyor.
Bu kitapta neler var?
Podcast’ten VOD’lara, VNR ve Sosyal Medya basın bülteni hazırlamaktan, sosyal medya ölçümlemesine kadar; uzun soluklu sohbetler inşa edilmesinden, çevrimiçi fırsatlar yaratmaya; uygulamaya yönelik her tür tarif, açıklama, yöntem; halkla ilişkiler temelli teorik kuramların gerçek yaşamla buluşmasından, güncel ve reel uyarlamalara kadar halkla ilişkiler ve iletişim dünyasına dair pek çok bilgi var.