Judex KPSS A Hukuk Tamamı Çözümlü 10 Deneme Soru Bankası Veysel Kaya  - Kitap

Judex KPSS A Hukuk Tamamı Çözümlü 10 Deneme

Soru Bankası

Veysel Kaya (Editör)

1. Baskı, 
Ocak 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
498
Barkod:
9786055211523
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kamu Personeli Seçme Sınavı, öğrenciler için bir dönemi kapayıp yeni bir dönemi açan basamakların en önemlisidir. Kamunun her kademesinde görev almak isteyen öğrencilerimiz, öncelikle bu sınavı başarıyla atlatmak durumundadır. Bu nedenle KPSS'nin önemi her geçen gün daha da artmaktadır. Yüzbinlerce aday, uzun süren bir hazırlık döneminde ter dökmekte, geleceğe dair umutlarını hep bu sınav üzerinden şekillendirmektedir.
Adayların KPSS Hukuk bölümündeki performansları sınavın tamamını doğrudan etkilemektedir. Zira, A grubu kadroların önemli bir bölümü, hukuk sorularının katsayısının yüksek olduğu puan türleri ile personel almaktadır. Hal böyle iken, sosyal bilimler alanından mezun olan öğrenciler için hukuk sorularındaki başarı, olmazsa olmazdır. Bu husus dikkate alındığında, adayların çokça hukuk sorusu çözmelerinin ve bu soruları, ilişkili olduğu konularla birlikte dikkate almalarının önem arz ettiği anlaşılmaktadır.
Bu kitapta yer alan yüzlerce çözümlü hukuk sorusu, başarıyı sağlamanıza önemli ölçüde katkı sağlayacaktır. Kitapta yer alan soruların çözümleri, salt sorunun cevabını vermekle yetinmemiş, ayrıca sorunun ilişkili olduğu konunun anahtar noktalarını da detaylandırmıştır. Bu yolla, öğrencinin konuya bütünüyle hakim olması amaçlanmıştır. Bunun yanında kitapta yer alan 10 adet deneme sınavı da, sınav öncesinde adaylara durumlarını test edebilme imkanı sağlamıştır.