Kronik Hastalıklar M. Kalyani Gupta  - Kitap

Kronik Hastalıklar

1. Baskı, 
Ocak 2006
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x19
Sayfa:
200
Barkod:
9789944455145
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
22,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Toplumumuzda kronik hastalıklar sürekli artmaktadır. Tıp bilimi bu duruma kalıcı bir çare bulamıyor. Yalnızca semptotamik ve geçici rahatlama sağlayabiliyor; bu tek başına iyi bir şey fakat bu problemlerin nihai çözümü değil.
İşte bu noktada Yoga ve Doğal Tedavi kurtarıcı olarak yetişiyor. İnsanların bu konuya olan ilgisinin, hala olması gerekenden az olsa bile, gittikçe arttığını bilmek mutluluk verici.
Bu kitap bu yönde mütevazı bir çabanın ürünü.Ancak, bu kitabın en büyük özelliği ilk olarak hastalıkların doğasını ayrıntılı ve bilimsel olarak açıklaması ve daha sonra hastalıkların nedenlerini, önlenmesini ve tedavilerini temel olarak Yoga ve Doğa Tedavisi ile ilişkilendirerek tartışmasıdır. Okuyucunun neyi neden yaptığını daha iyi anlaması için konulara sürekli bilimsel olarak yaklaşılmıştır. Fakat bu kitabın normal insanlar için bir yol gösterici, olduğunu bir Tıp veya Doğa Tedavisi uzmanının tavsiyelerinin yerine kullanılamayacağını ve gerektiğinde bu uzmanlara başvurmanızı da söylemem gerekir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Diabet
.
Astım
.
Arthrits
.
Allerji
.
Kanser
.
AIDS
.
Tansiyon
.
Servical Spondilos
.
Disk Kayması
.
Migren
.
Kabızlık
.
Ülser