Yeni Başlayanlar için HTML ve XML Michael Morrison  - Kitap

Yeni Başlayanlar için HTML ve XML

0. Baskı, 
2002
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
18.5×23.5
Sayfa:
356
Barkod:
9789755093000
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Yeni Başlayanlar İçin HTML ve XML, adından da anlaşıldığı gibi temel Web geliştirme dilleri olan HTML ve XML Web dillerini hızla ve kolay yoldan kendi başınıza öğrenmenizi sağlayan bir kaynak kitaptır. Gündelik dilde yazılmış bu kılavuz, Web sayfaları oluşturmayı ve Web verilerini alıp vermeyi esrarengiz bir iş olmaktan çıkarmak için yaparak öğrenme yaklaşımını kullanır.
Yeni Başlayanlar İçin HTML ve XML ile ilk Web sayfalarınızı oluşturup yayımlayarak HTML etiketlerini kullanmada ilk deneyiminizi kazanırsınız. Bu kitapla, göz alıcı efektler, çoklu ortam, stiller, etkileşimli devingen öğeler ve çok daha fazlasını ekleyerek Web sayfalarınızı canlandırmayı öğrenir, XML'i ve diğer yeni Web dillerini kullanarak Web üzerinden her tür veriyi alıp vermek için kolay yolları keşfedersiniz.
Yeni Başlayanlar İçin HTML ve XML, HTML'in temellerinde uzmanlaşıp ileri düzey Web sayfası geliştirmeye geçebileceğiniz bir kaynak kitaptır. Hedef kitlesi Web sayfası geliştirmek isteyen herkes olan, 360 sayfalık bu kitapla, Web sitenizin ziyaretçilerini şaşırtan sayfalar kodlamayı hemen öğreneceksiniz
Kitabın Konu Başlıkları
.
HTML Temelleri
.
Metin Biçimlendirmek
.
Sayfaları Resimler İle Süslemek
.
Sayfaları Köprüler İle Bağlamak
.
Temellerin Ötesinde
.
Tablolar İle Sayfalar Düzenlemek
.
Grafik Araçlar ve HTML
.
Sayfalarınıza Stil Eklemek
.
XML'den Yararlanmak
.
XML'i XSL ile Süslemek