Kimya Mühendisleri İçin Tesis Tasarımı ve Ekonomisi  Max S. Peters  - Kitap
Kimya Mühendisleri İçin

Tesis Tasarımı ve Ekonomisi

5. Baskı, 
Mayıs 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
17x25
Sayfa:
1008
Barkod:
9786053208648
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
560,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kimya Mühendisleri İçin Tesis Tasarımı ve Ekonomisi'nin beşinci basımı bu klasik kitabın önemli bir güncellemesidir. Süreç bireşimi, bilgisayar-destekli tasarım ve kimyasal reaktörlerin tasarımı üzerine yeni bölümleri içerir. Kitabın tümü, ekonomik çözümlemenin, donanım boyutlandırmanın, maliyet kestiriminin ve donanım bulunabilirliği ve güncel kullanımının en güncel uygulamalarını içermesi için gözden geçirilmiş.
Kitap boyunca bütünleştirilen gerçek dünya örnekleri genellikle hem bilgisayar hem de el çözümleri içerir. Tasarım, ekonomik değerlendirme ve eniyilemede bilgisayar kullanımı üzerinde artan bir vurgu vardır. Bu amaca yönelik olarak bu gözden geçirme, bilgisayar kullanımına ilişkin kavramları, izlemleri ve yaklaşımları içermektedir.
Eşlik eden web sitesi elektronik süreç ekonomik değerlendirme dosyalarını, geniş donanım kapsamı ile bir donanım maliyetlendirme yordamını, diğer yararlı sitelere bağlantıları ve Çözümlü El Kitabını içerir.
Şimdi bu kitap her zamankinden daha bilgilendirici, kimyasal süreç tasarımı ve değerlendirmesi için yetkili, güncel bir yol gösterici sunmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)