YDS Word Master (CD ve YDS Deneme Seti Hediyeli) A. Nejat Alperen  - Kitap

YDS Word Master

(CD ve YDS Deneme Seti Hediyeli)

1. Baskı, 
Ocak 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
448
Barkod:
9786055427696
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Sınavlarda başarının ilk şartı yeterli bir kelime bilgisine sahip olmaktır.Kelime sınavın yapı taşıdır.Ne kadar fazla kelime öğrenirseniz netleriniz o kadar artacaktır.Sadece birkaç kelime yüzünden kaçabilecek soruları bir düşünün! Bunlar kaçmazsa istediğiniz sonuca kesin ulaşırsınız.Soruların çözüm mantığına ulaşmak için o soruda geçen tüm kelimeleri bilmeniz yeterlidir.Verilen her soru, önce kelime bilginizi sınar,sonra sizden gramer bilgisi,cümle bilgisi ve paragraf bilgisi ister.
Kelimeleri tek başlarına öğrenmeye çalışmak kumdan kuleler yapmak gibidir.yıkılır.Kelimelerin gerek okuyarak, gerek dinleyerek ve bağlamları ile birlikte öğrenilmesi yerinde olacaktır.Kelime öğrenmede tekrar çok önemlidir. Bu noktalardan çıkarak "WORD MASTER" çalışmasını sizler için hazırladık.
Bu çalışma her kelimeyi dört aşamada kalıcı bir şekilde öğretmek için dikkatle hazırlanmıştır.Aşamalı Öğrenme Metodunun özelliği şudur:
1 - Kelimenin önce Türkçe karşılığı,sonra İngilizce karşılığı,eş anlamı varsa zıt anlamı verilmiştir.
2 - İkinci aşamada o kelime akılda kalabileceği ve kolay kavranabileceği örnek bir cümle içinde kullanılmıştır.
3 - Üçüncü aşamada verilen bu kelimelerin benzer anlamlarından ayrıştırılması ve çalışılan anlamların tekrarı ve yerine ne kadar oturduğunu test eden pekiştirici 8 soruluk (kolay) bir kelime testi (WORD STUDY-A) verilmiş, böylece kelimelerin daha kalıcı olması sağlanmıştır.
4 - Son aşamada ise KPDS-ÜDS sınavlarında çıkan ve özgün sorulardan oluşan 8 soruluk (daha zor) bir kelime testi (WORD STUDY-B) verilmiş böylece sınava tam bir hazırlık sağlanmıştır.Testlerin cevap anahtarları çapraz olarak birbirlerinin altında verilmiştir.