Sorularla İktisat : Hipotez KPSS A Grubu ve Kurum Test Klasik Mülakat Sınavlarına Hazırlık Yasin Sancaktutar  - Kitap

Sorularla İktisat : Hipotez

KPSS A Grubu ve Kurum Test Klasik Mülakat Sınavlarına Hazırlık

1. Baskı, 
Temmuz 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x21
Sayfa:
575
Barkod:
9786054655915
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu eser sınavlara sadece uzaktan yorum getirenler tarafından değil, bizzat bu sınavları tecrübe etmiş kişiler tarafından kaleme alınmıştır. Eser kurum sınavlarının kilit dersi olan iktisat’ ın özümsenmesinde yardımcı olmayı amaçlamaktadır.
Daha önce bu alanda kurum sınavlarına yönelik yayımlanmış çeşitli eserler olsa da bu eser çok kapsamlı ve direk kurumlara yönelik olması sebebiyle alanında ilk olma özelliğini taşımaktadır. Bu kitap KPSS hazırlık serüveninizin başlamasından son aşama olan mülakat sınavlarına kadar sizlere yardımcı olmayı amaçlamaktadır.
Kitap 4 Mikro Ekonomi, 9 Makro Ekonomi bölümü olmak üzere toplam 13 bölümden oluşmaktadır. Bu bölümlerde kurum klasik soruları üzerinden konular detaylı olarak anlatılmaktadır. Bölüm sonlarında “Özet, Eklemeler ve Açık Uçlu Sorulara Kısa Cevaplar” kısmı bulunmaktadır, bu kısımlarda işlenen bölümün önemli noktalarının özeti, pratik bilgiler ve çeşitli ek bilgilere yer verilmektedir.
Kitabın sonunda ise kurum test sınavlarında çıkmış 500 den fazla soru yer almaktadır, bu sorularla da öğrenilen konuların pekiştirilmesi ve pratik yapılması amaçlanmaktadır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Mikro Ekonomi
.
Makro Ekonomi
.
Test Bölümü