(ÜDS – KPDS – YDS) Yes Grammar The Innovative Guide to English Grammar Muhammed Özgür Yaşar, Ömer Faruk Yaşar  - Kitap
(ÜDS – KPDS – YDS)

Yes Grammar

The Innovative Guide to English Grammar

3. Baskı, 
Aralık 2012
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
18x24
Sayfa:
550
Barkod:
9786058644106
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Yes Grammar, ayrıca, Anadolu liseleri ve İngilizce eğitim veren özel okulların ara sınıflarıyla liselerin dil sınıflarında da tamamlayıcı kaynak olarak kullanılmaya uygun olarak tasarlanmıştır.
Ekip çalışmasının bir ürünü olan Yes Grammar kitabımız, akademik bilgilerden çok, adı geçen sınavlarda gerekli olan pratik soru çözüm tekniklerine dayalı, sade ve net bir formatta hazırlanmıştır.
Gözden geçirilmiş üçüncü baskı olan bu Yes Grammar kitabında 3000'e yakın soruyla her konu pekiştirilmiş ve bütün konular ancak yıllarca sınav hazırlık programlarında elde edilen deneyim sonucunda ortaya çıkan bazı ipuçları ve kısa yollarla donatılmıştır. Bunlara ek olarak konu sonlarında ayrıca testler hazırlanmış böylece gramer konularının özümsenmesi sağlanmıştır.
Kitaba ek olarak sunduğumuz Yes Phrase adlı çalışmamızda, dil sınavlarında sıkça karşılaşılan Phrasal Verb ve Phrasal Combination olarak nitelenen sözcükler bulunmaktadır. Bütün bu sözcükleri Türkçe anlamlarıyla birlikte toplu olarak bulabileceğiniz Yes Phrase çalışmamızdan azami fayda sağlanabilmesi için kitabımızın son bölümüne bu sözcüklerle ilgili 240 sorudan oluşan toplam 7 adet test eklenmiştir.