KPSS A Grubu Maliye Vergi Hukuku Teftiş Soru Bankası 2016 Muhittin Akçaba  - Kitap
KPSS A Grubu Maliye Vergi Hukuku

Teftiş Soru Bankası 2016

6. Baskı, 
Ocak 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
17x25
Sayfa:
802
Barkod:
9786056466540
Kapak Türü:
Ciltli
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Teftiş Maliye ve Vergi Hukuku Soru Bankası kitabımızın hazırlığında, her geçen yıl evrimleşen ve yenilenen sınav sistemlerinde salt bilginin değil, bilgiyi kullanmanın ve güncel bilginin önem kazandığı, eski-yeni deneyimlerin profesyonelce harmanlandığı tarzda soruların başarıya götürdüğü gerçeği ile yola çıktık.
Bu yolda emeği geçen Maliye ve Vergi Hukuku komisyonlarımız iki ayrı yapının birleşimi olarak çalışmalarını yürütmüştür. Komisyonların bir grubu değerli akademisyenlerden ve mevzuatı yakından takip eden öğretim görevlilerinden oluşmaktayken diğer grup ise yalnızca kurum sınavlarına yoğunlaşmış olan, KPSS ve diğer kurum sınavlarında uzmanlaşmış, tüm kurum sınavlarında gelen soruların kapsadığı müfredat ve müfredata ilişkin değişmeler konusunda profesyonelleşmiş olan değerli eğitmenlerden oluşmuştur. Burada amaç, müfredat dahilinde size gerekli olan tüm konular ve soru tarzlarını tam olarak tespit ederek ihtiyaç duymayacağınız gereksiz detaylarla uğraşıp vakit ve emek kaybetmenizi engellemektir.
Teftiş Maliye ve Vergi Hukuku Soru Bankası’nın farklı bir yanı da soruların çözümlerinde kullanılan yöntemdir. Teftiş Maliye Ve Vergi Hukuku Soru Bankası, sadece sorunun cevabını değil, konunun soru olması muhtemel tüm önemli noktalarını anlatıp, cevap olmayan seçeneklerinde neden yanlış olduğunu gerekçeleriyle anlatan tek soru bankasıdır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Maliye Teorisi
.
Kamu Harcamaları
.
Kamu Gelirleri
.
Devlet Bütçesi
.
Devlet Borçlanması
.
Maliye Politikası
.
Vergi Hukuku
.
Türk Vergi Sistemi
Kitapla İlgili Kategoriler