KPSS ÖABT İngilizce Konu Anlatımı Sevgi Şahin, Funda Dörtkulak, Hilal Bozoğlan  - Kitap

KPSS ÖABT İngilizce Konu Anlatımı

1. Baskı, 
Şubat 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
552
Barkod:
9786053646815
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) İngilizce Öğretmenliği Alan Bilgisi Testi (ÖABT-İngilizce) kapsamındaki soruları çözmek için gerekli bilgi, beceri ve teknikleri edinmeniz ve gelistirmeniz sürecinde siz değerli öğretmen adaylarımıza kılavuzluk etmek için hazırlanmıstır.
Kitabın hazırlanıs sürecinde, sınav kapsamındaki temel alanlarda kapsamlı alanyazın taraması yapılmıs, bu kitabın gerek İÖABT’de gerekse gelecekteki meslek hayatınızda ihtiyacınızı maksimum derecede karsılayacak bir basucu kitabı niteliğinde olması hedefl enmistir. Detaylı, güncel ve anlasılır bir dilde yazılan konu anlatımları, çıkmıs sorular ve detaylı açıklamalarıyla desteklenmis, her ünite içeriği ÖSYM formatına uygun, özgün 20 soru ve detaylı çözümlü cevap anahtarıyla pekistirilmistir.
Ayrıca konu anlatımlarında verilen çözüm tekniklerine ek olarak uyarı kutucuklarında önemli konuların altı çizilmis ve alandaki önemli terminolojik bilgiler bölüm sonlarında verilmistir. Yoğun bir arastırma ve çalısma süreci ile hazırlanmıs olan bu kitapla ilgili görüslerinizi ve önerilerinizi bizimle [email protected] aracılığı ile paylasabilirsiniz. Geleceğimizi güvenle emanet ettiğimiz siz değerli öğretmenlerimizin hizmet öncesi ve hizmet içi eğitimlerinde katkıda bulunabilmek ümidiyle...