JavaScript Numan Pekgöz  - Kitap

JavaScript

1. Baskı, 
Şubat 2002
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
251
Barkod:
9789757092759
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
JavaScript teorik ve pratik konularda her düzeyde okurun anlayabileceği sade, berrak bir Türkçeyle kaleme alındı. Web sayfalarınıza canlı bir görünüm kazandıran, etkileşimli bir içerik hazırlamanıza ve kullanıcının hareketlerine ya da tercihlerine cevap verebilir nitelikte web sayfaları tasarlamanıza olanak tanıyan JavaScript programlama dili hakkında ayrıntılı bir kitap.
Sayısız web sitesinin tasarım ve programlamasında imzası bulunan, yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli kurumlarda çalışarak web mühendisliği alanında uzmanlaşan Numan Pekgöz’ün kaleme aldığı JavaScript, bu programlama diliyle daha önce hiç tanışmamış veya tanışıp da yeterli ve düzeyli bir kaynak bulamamış okurları hedef alıyor, web sayfalarına, ihtiyacı olan dinamizm ve etkileşimi katmak isteyen amatör ve profesonel tüm web–tasarımcı ve web–geliştiricilerini belirli bir düzeye getirmeye çalışıyor.
Bununla birlikte JavaScript, okurların işlenen konuları gözlerinde daha kolay canlandırabilmesi için, her konuda çalışmaya hazır 80 adet hazır örnek içeriyor. ...