Semerkant Amin Maalouf  - Kitap

Semerkant

78. Baskı, 
Nisan 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x21
Sayfa:
276
Barkod:
9789750810039
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Kitabın Fiyatı:
120,00
İndirimli (%20):
96,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Dünyaca ünlü Lübnanlı yazar Amin Maalouf'un 1988 yılında yayımlanan çarpıcı eseri Semerkant, okurlarıyla ilk buluşmasının üzerinden 30 yıl geçmesine rağmen "Çok Satanlar" listelerindeki önceliğini koruyor. Çok boyutlu ve etkileyici hikayesiyle yüreklere dokunan Semerkant'ın 11'inci ve 20'nci yüzyıllarda geçen olay örgüsü, "Tarihi Roman" kategorisine iki farklı zamandan göz kırpıyor.
Yüzyıllardan Günümüze Uzanan Medeniyetler ve Büyük Aşklar
Dünyanın en sıra dışı alim ve sanatçılarından olan Ömer Hayyam… Kurduğu Haşhaşinler adlı dini ve siyasi tarikat ile bir zamanlar Ortadoğu'ya korku salan Hasan Sabbah… Dünyanın gelmiş geçmiş en karizmatik liderlerinden olan Vezir Nizamülmülk… Çağını aşan düşünceleriyle özgür kadının en çarpıcı tarihi örneklerinden olan şair Cihan ve İran Devrimi'nin ana oyuncuları arasında yer alan Prenses Şirin…
İran topraklarının geçmişten günümüze getirdiği büyük mirasa Semerkant ile farklı bir pencereden tanıklık etmeye hazır mısınız? Öyleyse bu kitabı hemen şimdi sepetinize ekleyin, size zamanı unutturacak bir okuma serüvenine kapılmaya hazır olun!
En Sevilen Kitaplara Hemen Şimdi Sahip Olun!
Kitapla İlgili Kategoriler