İlköğretim Birinci Kademede Rehberlik ve Danışma Doç. Dr. Emel Ültanır  - Kitap
İlköğretim Birinci Kademede

Rehberlik ve Danışma

1. Baskı, 
Kasım 2003
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
292
Barkod:
9799755915455
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
26,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
İlköğretim Birinci Kademede Rehberlik ve Danışma, farklı gelişimsel özellikler taşıyan iki ayrı yaş grubuna hitap eden temel eğitimimizin özelleştirilmiş eğitim eserleriyle desteklenmesi amacıyla hazırlanmıştır.
Kitap, ilköğretim birinci kademedeki öğrencilere, onların fiziksel, bilişsel, ahlâksal, kişiliksel gelişim özelliklerine uygun bir şekilde rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin sunulmasını hedeflemektedir. Ülkemizde çok fazla üzerinde çalışılmayan İlkokul Psikolojik Danışma Merkezi ile Çocukluk Döneminde Kariyer Gelişimi ve Rehberlik bölümleri kitabın özellikle dikkat çeken bölümleridir. İköğretim birinci kademe yılları, çocukların olumlu bir benlik algısı ve tasarımı geliştirmelerinde önemli bir dönemdir. Kitap buna zemin sağlayacak tüm bilgilere, hizmetlere ve uygulamalara yetkin olarak yer vermektedir.
Kitap, psikolojik danışmanlar, sınıf öğretmenleri, okul yöneticileri, PDR, sınıf öğretmenliği, psikoloji ve çocuk sağlığı ve gelişim bölümü lisans ve yüksek lisans öğrencileri, ilköğretim çağında çocuğu olan aileler için yol gösterici bir eserdir.