Yeminli Mali Müşavirlik Sınav Seti 10 Cilt Takım Fazlı Emektar, Tarık Selcik, Mert Ümit Aslan  - Kitap

Yeminli Mali Müşavirlik Sınav Seti

10 Cilt Takım

4. Baskı, 
Ocak 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
20x28
Sayfa:
3960
Barkod:
9786053448501
Kapak Türü:
Ciltli
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Yeminli Mali Müşavirlik Sınavı (YMM) 10 oturumdan oluşan zor bir sınavdır. Ancak bu sınavın adaylar için bu kadar zor olmasının ardında birçok çevresel ve psikolojik neden vardır. Ancak, bize göre adayların sınav sürecinde hangi kaynaklardan ne ölçüde yararlanacağını bilememesi sınavdaki başarısızlığın temel nedenidir.
Bu kitabın hazırlanış amacı da bu boşluğu önemli ölçüde doldurabilmektir. Bu kapsamda sınavda şimdiye kadar sorulan tüm sorular gözden geçirilmiş, sorulma ihtimali olan soru tarzları ele alınmış mevzuat açısından özellikle üzerinde durulması gereken konuların tespiti yapılmış.
Her bölüme başlamadan önce çıkmış soruları gösteren tablonun incelenmesinde fayda vardır. Zira çalışacağınız konunun önceki yıllar yapılmış YMM sınavlarında ne kadar sorulduğu konuya çalışma stratejisi açısından önem arz etmektedir. Ayrıca önceki yıllar çıkmış sınav soruları dipnotlarda da gösterilmeye çalışılmış. Başta her ders ayrı bir cilt haline getirilmiş olup okunması ve taşınması kolaylaştırılmış.
(Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Gelir Üzerinden Alınan Vergiler
.
Harcama ve Servet Üzerinden Alınan Vergiler
.
Vergi Tekniği
.
Revizyon
.
Denetim,Raporlama ve Meslek Hukuku
.
Dış Ticaret ve Kambiyo Mevzuatı
.
Sermaye Piyasası Mevzuatı
.
İleri Düzeyde Finansal Muhasebe
.
Finansal Yönetim
.
Yönetim Muhasebesi