Ceza Hukuku Dergisi Sayı:4 Ağustos 2007 Doç. Dr. Veli Özer Özbek

Ceza Hukuku Dergisi Sayı:4 Ağustos 2007

1. Baskı, 
Ağustos 2007
Ürün Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
334
Barkod:
1307085126106
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
35,00
Stoktan hemen gönderilir.
Ürün Açıklaması
Bu sayımızda da geleneksel hale getirmeye çalıştığımız “Ceza Hukuku Günleri” kapsamında 27-29 Nisan 2007 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Araştırmaları Merkezi, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Antalya Barosu tarafından düzenlenen sempozyumda sunulan tebliğlere yer verilecektir.
Bu kapsamda elinizdeki sayıda Prof. Dr. Feridun YENİSEY’in “Ceza Muhakemesi Hukukunda (Hukuka Uygun Bir Şekilde Elde Edilmiş)Delil”, Prof. Dr. Mehmet Emin ARTUK’un “Türk Ceza Hukukunda Yaptırımlar Sistemi”, Prof. Dr. Timur DEMİRBAŞ’ın “Soruşturma Evresinde Şüphelinin İfadesinin Alinmasi Ve Müdafilik”, Prof. Dr. Ersan ŞEN’in “İletişimin Denetlenmesi Tedbiri”, Prof. Dr. Hakan HAKERİ’nin “İhmali Suçlar”, Doç. Dr. Faruk TURHAN’ın “Yeni Türk Ceza Kanununda Güvenlik Tedbiri Olarak Hak Yoksunluğu ve Yasaklılığının Hukuki Niteliği, Kapsam Ve Koşulları Üzerine Bir Değerlendirme”, Doç. Dr. Mahmut KOCA’nın “Fikrî İçtima”, Doç. Dr. Veli Özer ÖZBEK’in “Neticesi Sebebiyle Ağirlaşmiş Suçlar”, ve Arş. Gör Koray DOĞAN’ın ”Cezanın Belirlenmesi ve Bireyselleştirilmesi ” ve Avukat Münip ERMİŞ’in Terörle Mücadele Kanunu ve İnsan Hakları başlıklı çalışmaları yer almaktadır.
Ayrıca bu sayıya Yrd. Doç.Dr. Özlem YENERER ÇAKMUT “Türk Ceza Yasası’nda Zehirli Madde Katma Suçu (TCK m.185)” ve Arş. Gör. Selman DURSUN “Yeni Bankacılık Kanunu’nda Yer Alan Ceza Muhakemesi Ve İnfaz Hükümleri” başlıklı çalışmalarıyla katkı sağladılar.
Ürün Konu Başlıkları
.
Prof. Dr. Feridun YENİSEY: Ceza Muhakemesi Hukukunda (Hukuka Uygun Bir Şekilde Elde Edilmiş) Delil
.
Prof. Dr. Mehmet Emin ARTUK: Türk Ceza Hukukunda Yaptırımlar Sistemi
.
Prof. Dr. Timur DEMİRBAŞ: Soruşturma Evresinde Şüphelinin İfadesinin Alınması ve Müdafilik
.
Prof. Dr. Ersan ŞEN: İletişimin Denetlenmesi Tedbiri
.
Prof. Dr. Hakan HAKERİ: İhmali Suçlar
.
Doç. Dr. Faruk TURHAN: Yeni Türk Ceza Kanununda Güvenlik Tedbiri Olarak Hak Yoksunluğu ve Yasaklılığının Hukuki Niteliği, Kapsam ve Koşulları Üzerine Bir Değerlendirme
.
Doç. Dr. Mahmut KOCA: Fikrî İçtima
.
Doç. Dr. Veli Özer ÖZBEK: Neticesi Sebebiyle Ağırlaşmış Suçlar
.
Yrd. Doç. Dr. Özlem YENERER ÇAKMUT: Türk Ceza Yasası’nda Zehirli Madde Katma Suçu (TCK m.185)
.
Arş. Gör. Selman DURSUN: Yeni Bankacılık Kanunu’nda Yer Alan Ceza Muhakemesi ve İnfaz Hükümleri