Passage Work YDS Ön Hazırlık Seviye 1–2–3 Uğur Albayrak, Suat Gürcan, Rıdvan Gürbüz  - Kitap

Passage Work YDS Ön Hazırlık

Seviye 1–2–3

5. Baskı, 
Ocak 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
767
Barkod:
9786054775477
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Sınav hazırlık sürecinde belirtilmesi gereken en önemli nokta YDS hazırlık süreci ile YDS Ön hazırlık sürecinin kesinlikle ayrı tutulması gerektiğidir. YDS'ye hazırlık için gerekli olan İngilizce Kelime, Okuma ve Dilbilgisi altyapısı olmadan doğrudan YDS hazırlık sürecine başlamak verimli olmamaktadır ve adayların cesaretini kırarak kendilerine olan güvenlerini kaybetmelerine sebep olmaktadır. Bu nedenle ilk yapılması gereken, YDS sorularını çözmeye ve YDS okuma parçalarını okumaya başlamadan önce giderilmesi gereken eksikliklerin üzerine odaklanmaktır.
Passagevvork YDS Ön Hazırlık kitapları serisi 6 kitap içeriği şeklinde derlenmiş. İlk üç seviye tek kitapta, 4,5 ve 6. seviye içerikleri ise ayrı kitaplar halinde sunulmuştur.
Passagework YDS Ön Hazırlık kitapları serisi sistematik bir şekilde eğitim vermek amacıyla kolaydan zora doğru ilerleyerek yukarıda bahsedilen kelime, okuma ve dilbilgisi eksikliklerini gidermeyi, bu becerileri geliştirmeyi ve doğrudan YDS çalışmaları / soru çözümleri / okuma çalışmalarına geçildiğinde temel bilgiler eksik olursa yaşanacak sıkıntıların önüne geçmeyi ve adayı bu anlamda rahatlatmayı hedeflemektedir.
(Önsözden)