Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri Doç. Dr. Hatice Şanlıdere Aloğlu, Prof. Dr. Zübeyde Öner  - Kitap

Süt ve Süt Ürünleri Analiz Yöntemleri

1. Baskı, 
Mayıs 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
590
Barkod:
9786055267445
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitap içeriğinde çiğ sütte bulunan mikroorganizmalardan başlanarak çiğ sütte, içme sütünde, yoğurtta, ayranda, peynirde, krema, kaymak ve tereyağında, dondurmada, koyulaştırılmış ve kurutulmuş süt ürünlerinde yapılan analizler yer almaktadır. Ayrıca süt ve süt ürünleri için önemli olan antibiyotik, aflatoksin, yağ asitleri, peptit içerikleri gibi özel analizlere de yer verilmiş.
Kitapta bazı analizlerin farklı farklı bölümlerde tekrar verilmiş olması gözden kaçan bir hata olmayıp kitabın kullanım kolaylığını sağlamak için yapılmış. Kitapta farklı üniversitelerden katılan 11 yazardan gelen bilgiler bir araya getirilmiş.
(Tanıtım Bülteninden)