Tests for LYS Deneme Sınavları Neşe Can, Yafes Can  - Kitap

Tests for LYS Deneme Sınavları

2. Baskı, 
Ocak 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
360
Barkod:
9786054460274
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bilindiği gibi üniversiteye girişte İngilizce sınavının yapısı artık değişti. Bununla birlikte soruların güçlük derecesi de gittikçe artmakta ve sınavın seviyesi KPDS düzeyine yaklaşmaktadır. Bu unsurların göz önünde bulundurulduğu bu kitapta sorular büyük bir titizlikle hazırlanmıştır. Bu bağlamda soruların dil, sözcük ve gramer yapısı zenginleştirilerek sadece LYS İngilizce sınavına hazırlananlar için değil, KPDS ve diğer dil sınavlarına hazırlananlar için de faydalı olması amaçlanmıştır.
Hem sorulardaki farklı konularıyla hem de dil yapısındaki zenginliğiyle bu kitabın İngilizce sınavlarına hazırlanan tüm öğrenciler için yeterli bir kaynak olacağı kanısındayım.
Bu kitaptaki sorular, şimdiye kadar yapılan İngilizce sınavları göz önünde bulundurularak soru tipleri, sorulma oranları ve soru sayıları doğrultusunda yapılacak sınav sistemine en yakın olacak şekilde hazırlanmıştır. Ayrıca soruların geçerliliğini ve güvenirliliğini artırmak için kitaptaki denemeler çeşitli dil kurslarındaki öğrencilere uygulanarak İngilizce Öğretmenlerinin eleştirileri alınmış ve bu doğrultuda kitaba son şekli verilmiştir.
Kitapta yer alan on iki özgün denemeyle politika, ekonomi, tarih, teknoloji, coğrafya gibi hayatın farklı alanlarını içeren sorular hazırlanarak hayata dair tüm unsurların işlenmesi amaçlanmıştır. Ayrıca her bir deneme ayrıntılı çözümleriyle birlikte verilmiştir. Böylelikle öğrencilerin sorulardaki püf noktaları görmeleri sağlanmıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Tamamı Çözümlü 12 LYS 5 Deneme Sınavı
.
Stratejik Taktikler
.
LYS Çıkmış Soru ve Açıklamalı Çözümler