Son Yönetmeliğe Göre Hazırlanmış Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Soru Bankası Prof. Dr. Rasim Okursoy  - Kitap
Son Yönetmeliğe Göre Hazırlanmış

Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Soru Bankası

1. Baskı, 
Kasım 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
599
Barkod:
9786053275763
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
330,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Hakkında Tebliğ 22.05.2014 tarihli Resmî Gazetede yayınlanmış olup çevresel etkileri yüksek olan maddeleri bulunduran işletmelere önemli yükümlülükler getirmektedir. Bu yükümlülüklerden birisi de işletmelerde Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı (TMGD) istihdam etme veya TGMD kuruluşlarından hizmet alma zorunluluğudur.
Tehlikeli maddeleri taşıyan, gönderen, paketleyen, yükleyen, dolduran ve boşaltan işletmeler, en az bir adet tehlikeli madde güvenlik danışmanı istihdam etmek veya yetkilendirilen Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Kuruluşu'ndan (TMGDK) hizmet almakla yükümlü olduklarından, bu durum dört yıllık mühendislik eğitiminden geçmiş mezunlar için yeni bir kariyer planlaması imkanını sunmaktadır.
Bu kitap, ADR sınavına hazırlanan 4 yıllık lisans mezunları için kaynak kitap niteliğindedir. Kitap, ADR sınavlarının formatına uygun olarak hazırlanmıştır ve hiçbir yerde yayınlanmamış özgün soruları içermektedir. Kitapta 40 adedi ayrıntılı olarak çözümlü soruların yer aldığı bir örnek deneme test ile 1600 adet sorunun bulunduğu 40 adet deneme testi olmak üzere toplamda 1641 adet özgün soru bulunmaktadır. Geçmiş yıllarda ADR sınavlarında sorulmuş hiç bir soru yoktur. Tüm sorulara ilişkin cevapların anahtarı kitabın son bölümünde sunulmuştur.
(Tanıtım Bülteninden)