Türk Mutfağında Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi Cemal Anadol  - Kitap
Türk Mutfağında

Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi

2. Baskı, 
Ocak 1997
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
459
Barkod:
9789757337521
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitabın Konu Başlıkları
.
Türkiye'de İlk Defa Anadolu Tatlıları ve Saray Tatlıları
.
Türk Tatlılar
.
Hoşaf ve Şerbetler
.
Mayalı Hamurlarla Yapılan Tatlılar
.
İrmik ve Şekerle Yapılan Tatlılar
.
Tahıl Kurubaklagil, Şeker Karışımı Tatlılar
.
Meyve ve Sebzelerle Yapılan Tatlılar