YDS Püf Noktaları (YDS Deneme Seti Hediyeli) A. Nejat Alperen  - Kitap

YDS Püf Noktaları

(YDS Deneme Seti Hediyeli)

1. Baskı, 
Ocak 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
510
Barkod:
9786055427610
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Sadece iddialardan oluşan kitapları bir geçelim. Kitap satmak amacıyla kendi kitabından başka iyi bir kitap bulamayacağınızı öngören kitaplardan ise hiç söz etmeyelim. Bu kitapta bunu yapmaya asla çalışmadım. Çünkü iddialı olanın kitap değil, o sınava hazırlanan kişi olması gerektiğini çok iyi biliyorum. Şu yazarın, bu yazarın, şu yayınevinin, falan yayınevinin pek çok kitabını aldınız (benimkiler de dahil) ve bu geldiğiniz noktada ÜDS meselesini halledemediniz mi? O zaman size bir sır vereyim "Bu iş beyinde biter."
"Başarı sizin iddia ve başarılı olma isteğinizde ve bunu ısrarla sürdürmenizde saklı". Bir hedefiniz yoksa ve başarma isteğiniz zayıf ise yapılacak bir şey yok demektir. Eğer önemli bir nedeniniz varsa hedefiniz de var demektir; o zaman bu sınavı geçmenizi dünyada hiç kimse engelleyemez. "Peki bu kitap ne işe yarayacak?" derseniz bir tek şunu söyleyebilirim: (Yukarıda başarı sırrını verdikten sonra isterseniz bu kitabı da satın almayabilirsiniz.) Hedefi olanlar için bu kitap bildiğiniz konuları pekiştirecek ve bilmediğiniz püf noktalarını öğrenmenize yardımcı olacak önemli bir kılavuzdur.
Eğer kendinize sınavı geçmek için bir moral ve motivasyon desteği olsun derseniz bu kitabı alın ve yanınızdan ayırmadan her yerde açın, karalayın, bakın, çalışın. Sürekli yanınızda bulundurun. Önceki durumunuzla sonraki durumunuzun farkını bu kitabı bitirince anlayacaksınız. Sınav sonucunu alıncaya kadar ne siz ne de ben kitabı övmeyelim. Sizi de sınava girdikten sonra referanslarımızın arasında görmekten mutluluk duyarız. İstekli, planlı ve düzenli çalışmaya başladınız mı? Bizi takip etmeye devam edebilirsiniz... Sürdürülebilir çalışma ve tekrar sizi başarıya götürür. Sınavda başarılı olma yolu artık size de açık...