Bilişim Teknolojileri, Öğretim Teknolojileri, Materyal Geliştirme İçin WEB 2.0 Araçları – I Doç. Dr. Necmi Eşgi, Arş. Gör. Tuğba Kocadağ Ünver  - Kitap

Bilişim Teknolojileri, Öğretim Teknolojileri, Materyal Geliştirme İçin WEB 2.0 Araçları – I

1. Baskı, 
Mart 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
160
Barkod:
9786057895141
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Kitabın Fiyatı:
126,00
İndirimli (%10):
113,40
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Gelişen teknolojiye uyum sağlayabilen öğretmenlerin, sınıflarında yaptıkları etkinliklere teknolojiyi entegre etmeleri daha etkin ve anlamlı öğrenme çevreleri oluşturabilmektedir. Bu nedenle, öğretmenlerin ve öğrencilerin, Web 2. 0 uygulamaları ile zenginleştirilmiş öğrenme ortamları oluştururken; bilişim teknolojileri, öğretim teknolojileri ve materyal geliştirme derslerinde kullanabilecekleri bir el kitabı hazırlanması hedeflenmiş.
Birinci cildinin hazırlandığı bu el kitabında; Her derse kolayca entegre edilebilen hazır ya da kullanıcı tarafından tasarlanan ve farklı dillerde konuşturmayı sağlayan Voki; Bireysel ya da takım bazlı oyunlar oynanabilen, eğlendirirken öğreten ve oyun tabanlı bir anlık ölçme değerlendirme sistemi olarak Kahoot!; Çok yönlü ve her türlü kademede kullanılabilecek bir karikatür tasarlama ve dijital hikâye tasarlama platformu olarak ToonDoo; İçerisinde var olan şablon ve animasyonları kullanarak ya da sisteme eklenen ögeler kullanılarak öğretici animasyonların hazırlanabileceği Powtoon.
(Tanıtım Bülteninden)