Sınavlara Yönelik Mikro İktisat Çalışma Kitabı Konu Anlatımlı Örnek Sorular Çözümlü Sorular Konu Testleri Erhan Arda  - Kitap
Sınavlara Yönelik

Mikro İktisat Çalışma Kitabı

Konu Anlatımlı Örnek Sorular Çözümlü Sorular Konu Testleri

Erhan Arda (Editör)

1. Baskı, 
Kasım 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x23
Sayfa:
341
Barkod:
9786055145347
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu eserde temel mikro iktisat konuları çıkmış sorularla bir arada ele alınmıştır. İktisat Serisinin ilki olan bu kitapda sınavlarda çıkmış sorular, özgün sorular ve çözümleri bulunmaktadır.Bu kapsamda; KPSS, Sayıştay, Mali Hizmetler Uzman yardımcılığı, Ziraat Bankası Teftiş Kurulu ve Kamu İhale Kurumu, Kaymakamlık, İç denetçilik, gibi sınavlarla ilgili mikro iktisat sorularının çözümlerine, bu konuların hemen arkasında yer verilmiştir. Daha sonrada bölüm ile ilgili pekiştirme sağlamak amacıyla test soruları eklenmiştir.
Dolayısı ile okuyucu hangi bölümlerde zorlanıyorsa o bölüm konularını ve sorularını tercih ederek daha çok çalışma olanağı bulup eksiklikleri giderecektir. Bu eserin okuyucusu, bir yandan mikro iktisada ilişkin çıkmış soruların ağırlıklı olarak hangi konulardan geldiğini tespit edebilecek, bir yandan da mikro iktisat dersinin en temel konularını incelemiş olacaktır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Tüketici Teorileri
.
Üretici Teorisi
.
Firma Teorisi
.
Faktör Piyasaları Piyasa Başarısızlıkları