Dönüşüm Franz Kafka  - Kitap

Dönüşüm

57. Baskı, 
Aralık 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x21
Sayfa:
104
Barkod:
9789750719356
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Fiyatı:
55,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Franz Kafka'nın gündemden düşmeyen sıra dışı öyküsü Dönüşüm, kısa sürede okunacak ince bir hacme sahip olmasının yanı sıra okurunu uzun soluklu bir düşünce dünyasına yönlendiriyor. Yazarın 1912 yılında yazdığı eser, 100 yılı aşkın süredir tüm bilinmezleriyle günümüzde de tartışılmaya devam ediyor.
Dönüşüm kitabının en çarpıcı cümlesi, okura daha ilk satırda kendini gösteriyor. Kafka, hikayesine verdiği adla okurda bir dönüşüm süreci beklentisi oluştursa da ters köşe yapıyor. Garip bir dönüşümden itibaren gerçekleşen olayları konu alan kitap, satırlarında herhangi bir açık göndermede bulunmaksızın, gerçeküstü bir gerçeklik benimsiyor.
Dünyanın en gizem dolu yazarlarından Franz Kafka'nın Dönüşüm kitabını eğer hala okumadıysanız geç kalmayın! Dünya edebiyatını kasıp kavuran Dönüşüm, imgelerle dolu anlatımı ve aklınızda oluşturacağı labirentlerle size sıra dışı bir okuma deneyimi yaşatacak. Edebiyat dünyasının kült hikayeleri arasında yer alan bu kitabı kütüphanenize eklemek için hemen siz de sipariş verin.
Kitapla İlgili Kategoriler