İleri Seviye Windows Server 2012 Anıl Erduran, Okan Eke  - Kitap

İleri Seviye Windows Server 2012

1. Baskı, 
Eylül 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x21
Sayfa:
476
Barkod:
9786055201258
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Microsoft tarafından sunulan en güncel işletim sistemi sürümü olan Windows Server 2012'yi detaylı bir şekilde inceleyen en kapsamlı ve gerçekçi Türkçe kaynak olan "İleri Windows Server 2012" kitabı, yazarların Alpha ve Beta sürümlerinden beri gerçekleştirdikleri testlerden ve büyük ölçekli projelerden elde ettikleri deneyimlerin tamamını içermektedir. Her iki yazar da sektörde uzun yıllardır çalışmış, Türkiye ve dünyada birçok büyük ölçekli projelere danışman sıfatıyla imza atmıştır. Bu açıdan bakıldığında "İleri Windows Server 2012" teorik bilginin yanında günümüzde çok değerli olan saha deneyimini de sunabilen ender kaynaklardandır.
Windows Server 2012 ile birlikte gelişen ve değişen modern BT altyapısında, iş gücü gereksinimleri dikkate alınmış; güvenli, esnek, genişletilebilir bir işletim sistemi tasarlanmıştır. Farklı sanallaştırma ve bulut mimarisi çözümlerinin desteklendiği Windows Server 2012 ile küçük, orta ve büyük veri merkezlerinde bulunan kritik iş uygulamalarının diğer Microsoft yönetim araçları ile tam entegre çalışabilmesi amaçlanmıştır. Bu kitap içerisinde sanallaştırma ve bulut çözümleri dışında güvenlik, uzaktan erişim, merkezi yönetim, PowerShell ve Network Servisleri konuları ileri seviyede anlatılmıştır.
Kitap, içerisinde bulunan bölümlerde ipuçları, püf noktaları, saha projelerinden elde edilen deneyimleri ve pratik bilgileri harmanlayarak gerçek yaşam problemlerine çözüm üretme amacı taşıyan tüm seviyelerdeki BT profesyonellerinin yararlanabileceği bir kaynak haline getirilmiştir.