Erken Çocukluk Döneminde Gelişim (36 – 72 Ay) Çağla Gür  - Kitap

Erken Çocukluk Döneminde Gelişim

(36 – 72 Ay)

Çağla Gür (Editör)

1. Baskı, 
Ocak 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
264
Barkod:
9786052415184
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Kitabın Fiyatı:
188,00
İndirimli (%10):
169,20
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
İlk yıllarda çocuğu doğru bir şekilde anlarsak ve bu bağlamda gerekli desteği sunarsak bugünün çocuklarını gelecekte iyi yetişmiş yetişkinler olarak görmeyi bekleyebiliriz. Bunun için de erken çocukluk döneminde gelişimin iyi bilinmesinin bir gereklilik, erken çocukluk alanında çalışan ve çalışacak olan meslek profesyonellerinin ise bu konuda iyi yetişmiş olmasının çok önemli olduğu bir gerçek olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kitap, bu amaç doğrultusunda yazılmış.
Kitapta, gelişim alanları temel alınmış olup içeriğinde 9 bölüm bulunmaktadır. Kitapta yer alan bölümler sırasıyla; Erken Çocukluk Dönemi ve Gelişim, Fiziksel Gelişim, Motor Gelişim, Bilişsel Gelişim, Dil Gelişimi, Sosyal-Duygusal Gelişim, Kişilik Gelişimi, Ahlak Gelişimi ve Cinsel Gelişimdir. Bu bölümlerde, gelişim alanları çok yönlü olarak ele alınmış olup, her bir gelişim alanına yönelik temel kavramlara, 36-72 aylık çocukların gelişimsel özelliklerine, gelişim alanına ilişkin kuramcıların görüşlerine, gelişimi etkileyen faktörlere ve söz konusu gelişim alanının diğer gelişim alanlarıyla ilişkisine yer verilmiş.
Her biri alanında uzman bir ekiple büyük emek harcanarak oluşturulan bu kitap, 36-72 aylık çocuklarla çalışan öğretmenler, çocuk gelişimciler, meslek profesyonelleri, öğretmen adayları, ebeveynler ve işi çocuklarla olan herkes için yazılmış.
(Önsözden)
Kitapla İlgili Kategoriler