Kablolardaki Hayalet Kevin Mitnick  - Kitap

Kablolardaki Hayalet

1. Baskı, 
Mayıs 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x21
Sayfa:
480
Barkod:
9786053435730
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
"Kablolardaki Hayalet bilgisayar kurtları için yazılmış bir gerilim romanı gibi..."
Kevin Mitnick gelmiş geçmiş yakalaması en zor hackerdı. Dünyanın en büyük şirketlerindeki ağlara ve bilgisayarlara ulaştı - ve yetkililer ne kadar hızlı olursa olsun, Mitnick hep daha hızlıydı. Telefon santrallerinde, bilgisayar sistemlerinde ve cep telefonu ağlarında koşturup durdu. Durdurulamaz olarak görülüyor, her zaman üç adım ilerde gidiyor ve yıllarca sanal âlemi boydan boya kat ediyordu.
İmkânsızı başarmak için duyduğu açlıkla, Mitnick güvenlik sistemlerini aştı ve Motorola dâhil dünyanın en büyük teknoloji şirketlerine kök söktürdü. Ancak FBI çevresini sardıkça, kaçmaya başladı. İçinde bulunduğu sofistike kedi-fare oyunu onu farklı kimliklere, şehirlere ve kıl payı kurtulacağı maceralara sürükledi - en sonunda onu ne pahasına olursa olsun durdurmaya yemin etmiş Federallerle karşılaşacaktı.
Kablolardaki Hayalet, gerilim, heyecan ve inanılmaz bir kaçışın gerçek hikâyesini anlatıyor; yaratıcılığı, yetenekleri ve azmi peşindeki yetkililere işlerini sorgulatacak bir vizyonerin portresini sunuyor. Etkileri halen daha süren, bilgisayar güvenlik endüstrisinde köklü değişikliklere sebebiyet veren bir yaşam.
"Mitnick bilgisayar kodlarını kırmayı banka soygunları kadar ilgi çekici bir şekilde anlatıyor." NPR
(Tanıtım Bülteninden)