Kadın Erkek İlişkilerinde Sorunlar ve Çözümler Nur Velidedeoğlu Kavuncu  - Kitap

Kadın Erkek

İlişkilerinde Sorunlar ve Çözümler

2. Baskı, 
Mayıs 2011
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x19
Sayfa:
192
Barkod:
9786054334742
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Aşık olan herkes, aşkının sonsuza kadar süreceğine inanmak ister. Ne var ki, acımasız istatistikler, evlenme ile sonuçlanan aşkların önemli bir bölümünün boşanma ile sonlanabildiğini ortaya koymaktadır. Elinizdeki kitap, çiftler arası ilişkilerin mutlu bir biçimde devamı için gerekli bilgi ve beceriler üzerine odaklanmasının yanı sıra sadakatsizlik, kıskançlık ve cinsel sorunlar gibi alanlara da değinmekte ve yaşam olaylarıyla çeşitli sorun alanları arasında bağlar kurmaktadır. Hem çiftlerle çalışan profesyonellere hem de eşlere yararlı olabilecek pratik, değerli bir kitap.
Prof. Dr. Mehmet Sungur
İnsan dili, ırkı, dini, kişiliği vb. gibi pek çok özelliği açısından birbirinden farklı olsa da sevmek ve sevilmek gibi bir ihtiyacı olma noktasında aynılaşır. Yetişkinlik döneminde bu ihtiyaç karşı cinsle ilişki formunda kendini gösterir. Elinizdeki bu kitap her insanın temel ihtiyaçlarından birinin doyurulması gibi doğal ancak gerçekleştirilmesi kendiliğinden oluvermeyen bir yaşam görevinde bizlere rehberlik etmek üzere oluşturulmuştur.
Kitabı değerli ve önemi kılan özellikleri alanında Türkçe de az olan bir konuda yazılmış olmasının dışında, sağlam bilimsel temele dayanması, teoriden uygulamaya gidiş gelişlerle konuyu bütünlük içinde ele alabilmesi ve hiç sıkılmadan, zihniniz dağılmadan okunur olmasıdır.