Bilgisayar Ağları ve Açık Sistem Mimarisi Yrd. Doç. Dr. O. Ayhan Erdem  - Kitap

Bilgisayar Ağları ve Açık Sistem Mimarisi

1. Baskı, 
Mayıs 2004
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
265
Barkod:
9799758895143
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Fiyatı:
38,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bilim, teknik, eğitim ve ticaret dünyasının akıl almaz bir hızla gelişmesinde en önemli faktör olan bilgisayarlar ve onlar ile oluşturulan bilgisayar ağları, özellikle de İnternet günlük hayatımızın olmazsa olmazları arasında en önemli unsur durumundadır. Bilgisayar ağları ve İnternetle bilgisayarlar gibi muhteşem İnsan beyninin ürettiği bilim çağının en önemli oluşumlarındandır.
Dünyanın değişik ülkelerinde bulunan, çok büyük zahmet ve zamanlarda erişilebilecek bilgilere ağların ağı olan İnternet aracılığı ile birkaç saniye içerisinde zahmetsiz olarak erişilebilmesi, değişik disiplinler ile uğraşan kalbi bilim için çarpan herkesi bu ortamlar ile ilgilenmeye adeta mecbur değil mahkum kılmaktadır.
Bu bilim okyanusu olmasına rağmen, dünyayı küçük bir köy durumuna getiren ortama girmekten çekinmeyen bilim dostlarının çok büyük kazançlar elde edecekleri kesin bir gerçektir. Çünkü bu elektronik ağırlıklı ortam, sorunlar paylaşıldıkça azalırken, bilginin paylaşıldıkça çoğalacağı doğruları üzerine kurulmuştur. Kısacası, uğraşanların karşılık beklemeden katkıda bulunduğu dünya çapında bir bilgi kütüphanesidir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Bilgisayar Ağları
.
OSI Başvuru Modeli
.
Linux İşletim Sistemi
.
Linux'da Yapılandırma
.
Internet Servis Sağlayıcıları