Moda Tasarımında Koleksiyon Geliştirme Colin Renfrew, Elinor Renfrew  - Kitap

Moda Tasarımında Koleksiyon Geliştirme

1. Baskı, 
Nisan 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23
Sayfa:
176
Barkod:
9789750406584
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
425,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Koleksiyon Geliştirme, bütün tasarımcıların, bir koleksiyon geliştirirken geçtiği safhalardan (araştırma, tasarım, geliştirme, düzenleme ve sunum) birine rehberlik etmek için kaleme alınmıştır.
“Koleksiyon nedir?” sorusuyla başlayan Koleksiyon Geliştirme, moda koleksiyonlarının pazar seviyesi, ürün tipleri, sezon, müşteri ve perakende satışını inceler ve ilk tasarım fikirlerinden teşhir ve satışa dek tüm tasarım sürecini izler. Bu kitap, gelişim sürecine genel bir bakış, tasarımcılar tarafından kullanılan ortak temalar, haute couture’den ana alışveriş caddesi modasına farklı pazar seviyeleri, uzmanlık gerektiren koleksiyonlar ve öğrenci koleksiyonu tasarlamadaki yaklaşımları da içine alan, moda öğrencisinin bilmesi gereken her şeyi kapsar. Son bölümde bir öğrenci olarak size odaklanılarak mezuniyet koleksiyonunuzu tasarlamanız için yol gösterici ilkeler ve ipuçları verilmiştir.
Her bir bölüm, moda endüstrisinin tüm alanlarından tasarımcılarla koleksiyon gelişimi üzerine tecrübelerini anlattıkları röportajlarla desteklenmiştir. Bu özel röportajlar illüstrasyon ve arşiv imgelerini de içermektedir. Kitap, arşiv kaynaklarının yanı sıra uluslararası koleksiyonların defile ve kulis imgeleriyle de zenginleştirilmiştir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Araştırma ve Gelişim
.
Kavramsal Etkiler
.
Küresel Etkiler
.
Politik Etkiler
.
Haute Couture
.
Hazır Giyim
.
Kitle Pazar
.
Çocuk Giyim
.
Evden Alışveriş
.
Ayakkabı ve Aksesuar
.
Örme
.
Moda Mücevherleri
.
Yönbilgi (Brief)
.
Portfolyo
.
Banana Republic
.
Bill Amberg
.
Brooks Brothers
.
DKNY
.
Eley Kishimoto
.
Giles Deacon
.
Holly Berry
.
Ian Garlant
.
Jens Laugesen
.
John Varvatos
.
Kenneth Mackenzie
.
Markus Lupfer
.
Nicholas Kirkwood
.
Ohne Titel