SPK – SPF Lisanslama Sınavına Hazırlık  Gayrimenkul Mevzuatı Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Doç. Dr. Adalet Hazar, Doç. Dr. Şenol Babuşcu, Günay Günver  - Kitap
SPK – SPF Lisanslama Sınavına Hazırlık

Gayrimenkul Mevzuatı

Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı

1. Baskı, 
Ocak 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
244
Barkod:
9786059048552
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
345,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Gayrimenkul (taşınmaz) ülkenin ekonomik varlığının büyük bir bölümünü oluşturmakta ve gün geçtikçe ülke ekonomisindeki önemi daha da artmaktadır. Gayrimenkul birden fazla bilimin ilgi alanında bulunmakta ve hukuk, finans, mühendislik alanlarında birçok ayrıntıyı barındırmaktadır. Ayrıca ülkemizde ilgili düzenlemeler sıklıkla değişmektedir. İlgili mevzuatın çeşitliliği ve birçok uygulama ayrıntısını içermesi sadece eşya hukuku başlığının yüzlerce sayfayı kapsayan bir metin olması, vergi konusunun birden çok kanunu ve ilgili düzenlemeleri içermesi karşısında mevzuatın tümünü kapsayan bir çalışmanın sınava hazırlanmada kolaylaştırıcı bir rehber niteliğinde olamayacağı açıktır.
Bütün belirtilen bu unsurlar dikkate alınarak "Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisanslama Sınavı" nın konu başlıklarından biri olan "Gayrimenkul Mevzuatı" başlığı altındaki ilgili güncel konuları kapsayan bu çalışmanın hazırlanmasında ilgili kanunlardaki düzenlemeler çerçevesinde konu anlatımı, örnek soru-çözüm-cevap şeklinde bir rehber metin hazırlanmıştır.
(Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Güncel Konu Anlatımı
.
Çıkmış Sınav Sorusu Benzeri Çözümlü Sorular
.
Deneme Sınavı
Kitapla İlgili Kategoriler