Gayrimenkul Finansmanı Prof. Dr. Kürşat Yalçıner  - Kitap

Gayrimenkul Finansmanı

1. Baskı, 
Mayıs 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
310
Barkod:
9786052323724
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
55,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitapta gayrimenkul piyasasının finansal boyutu evrensel ölçekte çeşitli yönleriyle ele alınmış, özellikle Türk Gayrimenkul Piyasasına odaklanılmış, gelişim süreci incelenerek kullanıcıların faydalanabilecekleri bir eser ortaya çıkarılmaya çalışılmış. Kitabın hazırlanmasındaki temel amaç, gayrimenkul finansmanı alanındaki yayınlara öncülük etmek, alanın gelişmesine yayın desteği sağlamaktır.
Kitapta, hızlı bir gelişim gösteren gayrimenkul piyasası çeşitli yönleriyle incelenmiş; özellikle piyasanın finansal kurumları ve finansal araçlarındaki gelişmeler ayrı bölümler halinde kitaba kazandırılmış. Gayrimenkul piyasası ile özdeşleşen konut piyasası, konut finansman yöntemleri, ipotekli konut finansman sistemi, risk unsurları ve sigorta mekanizmalarıyla birlikte detaylı bir şekilde incelenmiş.
Konut kredi modellerinde Dünya uygulamalarından örnekler verilmiş, konu örnek uygulamalarla zenginleştirilmiş. Kitabın son bölümünde menkul kıymetleştirmeye yer verilmiş, menkul kıymet havuzlarının oluşturulması ve menkul kıymet türetilmesi süreci belirli menkul kıymet türleri açısından örneklendirilmiş.
(Tanıtım Bülteninden)