Satrançta Kazandıran Taktikler Yasser Seirawan  - Kitap

Satrançta Kazandıran Taktikler

1. Baskı, 
Ocak 2010
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x20
Sayfa:
146
Barkod:
9789944888943
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Taktik hamleler, genel bir strateji içindeki akıncı kuvvetleridir. Rakibinizi tuzağa düşürmek veya köşeye sıkıştırmak için karşınıza çıkan kısa vadeli fırsatlardan yararlanmanızı sağlarlar.
İlk hamleden itibaren tüm oyununuzu planlayın. Adım adım ve ileriye dönük olarak düşünün. Rakibinizin karşınıza çıkarabileceği her engeli öngörün Son darbeyi indirmenizi sağlayacak rüyalarınızın oyunsonunu hazırlayın Uluslararası Büyük Usta Yasser Seirawan, satranç tahtasındaki klasik pozisyonlardan hareketle bir tek hamlede bütün bir oyunun akışını nasıl değiştirebileceğinizi gösteriyor.
Çifte hücum, açmaz, şiş, yem, temizlik fedası, Şah taktikleri…Dünyanın büyük satranç taktisyenlerinin oyunlarından örnekler. Kitaptaki her başlık için deneme testleri ve çözümleri. Satranç tahtasının başına büyük bir özgüvenle oturmanızı sağlayacak her şey…
Yasser Seirawan'ın eğlenceli ve kolay izlenen yöntemiyle bütün oyunlarınızda kullanabileceğiniz taktik ilkelerini büyük ustaların hamlelerini izleyerek öğrenecek, yaratıcı bir şekilde uygulayabileceksiniz.
Unutmayın! Bu yöntemle, Beyaz da oynasanız, Siyah da oynasanız avantaj sizde!