Yes YDS Soru Çözüm Teknikleri Ömer Faruk Yaşar, Muhammed Özgür Yaşar  - Kitap

Yes YDS Soru Çözüm Teknikleri

1. Baskı, 
Nisan 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
656
Barkod:
9786058644113
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitabın renkli olması, sorularda önemli yerlerin altının çizilmesi, oklarla ipuçlarının gösterilmesi, gerekli görülen yerlerde soruların ve doğru cevapların çevirilerinin yapılması, bol örnekli bir şekilde soru çözüm tekniklerinin sunulması, her bir gramer sorusunun yanına kısa gramer anlatımının ve formüllerinin eklenmesi gibi ayrıntılar sayesinde YDS sınavına sıkılmadan ve keyifle hazırlanabileceksiniz.
Kitabımızda, YDS sınavında sorulan bütün soru tiplerinin çözüm teknikleri üzerinde özenle durulmakta, bu soru tipleri ile ilgili önceki yıllarda sınavlarda çıkmış soruların açıklamalı çözümleri yapılmaktadır. Ayrıca günceli yakalama adına 2013 İlkbahar YDS'ye ait soru çözümleri kitabımıza eklenmiştir.
Kelime, phrasal verbs, prepositions, cümle tamamlama, bütünlüğü bozan cümleyi bulma, paragraf doldurma, diyalog, eş anlam, çeviri ve nihayet okuma parçalarını kapsayan bütün soru tiplerine ait 1000'i, aşkın soru tek tek ele alınmış, öğrenci gözüyle irdelenmiş, en kolay ve en kısa bir şekilde nasıl çözüleceği ile ilgili ipuçları, renkli bir şekilde verilmiştir. Soru çözümlerinde sadece ipuçlarıyla yetinilmemiş ayrıca soruların çevirileri, yanlış şıkların neden yanlış oldukları üzerinde de durulmuştur.
Kitabı yazarken asıl amacımız, YDS sınavına hazırlık aşamasında soru çözüm teknikleri alanında başka bir kaynağa ihtiyaç bırakmadan sadece Yes YDS Soru Çözüm Teknikleri kitabına çalışarak istediğiniz neticeyi elde etmenizde yardımcı olmaktır.