Deneysel Olarak Sınanmış Grupla Psikolojik Danışma ve Rehberlik Programları (III. Cilt) Prof. Dr. Serdar Erkan, Doç. Dr. Alim Kaya  - Kitap
Deneysel Olarak Sınanmış

Grupla Psikolojik Danışma ve Rehberlik Programları (III. Cilt)

4. Baskı, 
Ekim 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23.5
Sayfa:
490
Barkod:
9786054282814
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
328,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap ilk iki cildi daha önce yayınlanan "Deneysel Olarak Sınanmış Grupta Psikolojik Danışma ve Rehberlik Programlan" sevisinin üçüncü cildidir. Daha önce yayınlanan kitaplardan birinci ciltte, ilköğretim Öğrencileri için hazırlanmış ve bu yaş grubu öğrenciler üzerinde etkililiği test edilmiş programlar, ikinci ciltte ise yine aynı yaklaşımla orta ve yükseköğretim öğrenciler için hazırlanmış ve test edilmiş programlara yer verilmişti. Bu kitapta ise yine orta ve yükseköğretim öğrencileri üzerinde etkililiği test edilmiş programlar yer almakladır.
Kitaptaki programlardan üçü doktora tezi altısı ise yüksek lisans tezidir. Programların tümü deneysel olarak test edilmiş, etkililiği kanıtlanmış çalışmalardır Bu çalışmalar bilimsel jüriler tarafından kabul edilmiştir. Kitapta dokuz program yer almaktadır. Bunlar; akademik güdülenme, problem çözme, sosyal beceri eğitimi, etkili çalışma alışkanlıkları geliştirme, benlik saygısı, kaygı sosyal kaygı, sınav kaygısı ve sigarayı bıraktırma konularında hazırlanmıştır.