Uygulamalarla ASP.NET 4.5 Veysel Uğur Kızmaz  - Kitap
Uygulamalarla

ASP.NET 4.5

9. Baskı, 
Haziran 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x21
Sayfa:
728
Barkod:
9786055201128
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
.Net 4.5 ile gelen yenilikleri ve Asp.Net ile proje geliştirme konusunu detaylarıyla anlatan alan bu kitap; sadece ilgili teknoloji ile kodlamanın değil, bir web projesinin başlangıcından son noktasına kadar neler yapılması gerektiğini de anlatmaktadır.
.Net Framework ve Asp.Net ile ilgili teorik bilgilerle başlayan kitap, en temel seviyeden başlayarak sizi Asp.Net'in dünyasına çağırmaktadır. Edinilen teorik bilginin ardından Asp.Net ile yazılım geliştirmeye giriş yaptıktan sonra, C# 5.0 ile Asp.Net projelerinin nasıl kodlandığı konusunu detaylı bir şekilde öğreneceksiniz. Asp.Net ve C# ile temel programlama bilgisinin ardından Asp.Net'te yazılım geliştiriciler için oluşturulan hazır kontrolleri ve kullanımlarını günlük hayattan örneklerle inceleyeceksiniz.
Asp.Net'in en temel konularından biri olan bu kontroller anlatılırken, günlük hayatta nerelerde kullanıldığı ve projelerde nerelerde kullanabileceğiniz konusunda farklı önerileriler de yer almaktadır. Asp.Net içerisinde yer alan onlarca kontrolü inceledikten sonra, web yazılım geliştirme teknolojilerinin en önemli konularından biri olan durum ve oturum yönetimi kavramları güncel örnekler ve uygulamalarla öğrenerek, Asp.Net konusunda genel anlamda bilgi birikimine sahip olacaksınız. Projelerinizde veritabanı kullanımı noktasında SQL Server, LINQ ve Entity Framework'ün ne olduğu ve projelerde nasıl kullanıldığını da öğrendikten sonra bir web projesinin olmazsa olmazı olan görsel tasarım konusunda temel bilgi sahibi olacaksınız. Asp.Net ile yazılım geliştirme (kodlama) konusunda son olarak projelerinizi zenginleştirmek için Java ve jQuery kavramlarını örnek uygulama ve örneklerle öğreneceksiniz.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Online Ürün Satış Sitesi
.
Öğrenci Bilgi Takip Sistemi
.
Web Form Kavramı Ve Kullanımı
.
Asp.Net Formlarında En Sık Kullanılan C# Örnekleri
.
Standart Kontroller Ve Kullanımları
.
Kayıt Detaylarını Görüntüleme
.
Verileri Listeleme ve İşlem Yapma
.
Kullanıcı Giriş Kontrolleri
.
Temel LINQ Sorgulama İşlemleri
.
ASP.NET ile CSS Kullanımı ve Style Sheet Dosyaları
.
ASP.NET ile Proje Altyapısı Hazırlama
.
Değişken, Sınıf ve Metod Tanımlama Yöntemleri
.
Web Projesini Yapılandırma ve İnternet Üzerinde Yayınlama
.
ASP.NET Web Projesinin Yayınlanma Yöntemleri