KPSS Tarihin Pusulası Konu Anlatımlı 2018 İsmail Adıgüzel  - Kitap

KPSS Tarihin Pusulası Konu Anlatımlı 2018

1. Baskı, 
Temmuz 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
429
Barkod:
9786056673795
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Tarihin Pusulası®, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Genel Kültür Testi'n de önemli bir yer tutan "Tarih" alanındaki konuları kolayca kavramanız, karşınıza çıkabilecek soruları etkili bir şekilde çözebilmeniz amacıyla, uzun bir çalışma sürecinin sonunda hazırlanmış.
Tarihin Pusulası®; zengin içeriği, yepyeni tasarımı, konuların ele alınışı ve ortaya koyduğu yöntem bakımından bir ilk olma özelliği taşımaktadır.
Temel amacı, "konuları detaylı ve en kolay şekilde aktarabilmek, soru çözme pratiğini geliştirmek ve sınavlara yönelik çalışma sürecinde adaylara kılavuzluk etmek" olan Tarihin Pusulası®'nın hazırlık sürecinde; başta MEB, Açıköğretim Lisesi ve AÖF yayınları olmak üzere hemen hemen her konuyla ilgili yazılmış akademik kitap, tez, araştırma ve makalelerden belirli bir disiplin içerisinde yararlanılmış.
Ayrıca ÖSYM'nin ve MEB'in gerçekleştirdiği pek çok sınavda (KPSS, ALÖS, Adli Yargı, İdari Yargı, İcra, Kaymakamlık, JANA, JANU, Maliye-İç Denetçi, Sayıştay-İç Denetçi, PMYO, TODAİE, SMMM, YGS, LYS, E-KPSS vd.) sorulmuş binlerce soru titizlikle ve dikkatle incelenerek çalışmanın içeriğine metodolojik olarak tam anlamıyla yansıtılmış.
Tarihin Pusulası® ÖSYM'nin yaptığı değişikliklere ve son yıllardaki soru eğilimine uygun olarak güncellenmiş olup, toplam 18 bölümden oluşmaktadır.
(Önsözden)
Kitapla İlgili Kategoriler