Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   
Türk Mutfak Kültüründe Geleneksel Besin Saklama Yöntemleri
Aralık 2019 / 1. Baskı / 250 Syf.
Fiyatı: 30.00 TL
3 günde kargoya verilir.
 
Sepete Ekle
   

Tarihin başlangıcından beri çok farklı coğrafyalarda ve genellikle hareket halinde yaşayan Türk toplumu, böylece zengin bir mutfak kültürünün de günümüze kadar ulaşmasını sağlamıştır. Gelenekselliğin izlerini her alanda taşıyan Türk mutfağı, Dünya'da eşine ender rastlanan kendine has özelliklere sahiptir. Besin saklama açısından çok farklı yöntemler kullanılmış, bu yöntemlerin neredeyse tamamı modern olarak uygulanmakla birlikte günümüzde geleneksel olarak devam ettirilmektedir.

Bu kitap; Türk toplumunun geçmişten beri uyguladığı ve her biri kültürel bir miras niteliğinde olan geleneksel besin saklama yöntemlerini detaylı olarak ele almayı amaçlamış. İlgili alan yazında benzer çalışmalar olmakla beraber, bu eserin olabildiğince kapsayıcı olması dikkate alındığında, Türk mutfak kültürü çalışmalarına önemli katkılar sağlayabileceği söylenebilir.

(Tanıtım Bülteninden)

Barkod: 9786052541753
Yayın Tarihi: Aralık 2019
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 250
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Türkan Kutluay Merdol
Ocak 2020
27.00 TL
Sepete Ekle
Mehmet Sarıışık ...
Şubat 2019
35.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020