İş Güvenliği Uzmanlığı ve İşyeri Hekimliği Sınavlarına Hazırlık Çıkmış Sınav Soruları ve Cevapları Teoman Akpınar  - Kitap

İş Güvenliği Uzmanlığı ve İşyeri Hekimliği Sınavlarına Hazırlık

Çıkmış Sınav Soruları ve Cevapları

3. Baskı, 
Ekim 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
890
Barkod:
9786053270874
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
365,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
İş sağlığı güvenliği uzmanlığı sınavlarına girecek olan adaylara yeni bir çalışma kaynağı olarak hazırlanan kitabımızın 3. Baskısında, Torba yasa olarak bilinen ve 11. Eylül.2014 Tarihli Resmi Gazete'nin Mükerrrer sayısında yayınlanan; " İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması İle Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun" ile getirilen değişiklikler kitaba işlenmiştir.
Tüm eski sınav soruları taranarak ilgili konu özetleri hazırlanmıştır. Yüzlerce test sorusuna ve cevaplarına yer verilerek adayların hem konuları hem de mevzuatı öğrenmesi için gayret sarf edilmiştir.
Adayların mutlakla okuması gereken özellikle 2012-2014 yılları arasında yayınlanan yeni yönetmelikler tam metin olarak kitapta yer almış; İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve iş sağlığı ve güvenliğini ilgilendiren tüm kanun, tüzük ve yönetmelikler ile tebliğler ve bunlara ilişkin test soruları ve cevaplarına yer verilmiştir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
İş Sağlığı ve Güvenliği Konu Özetleri
.
İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı
.
Çıkmış Sınav Soruları ve Cevapları