Yüzyıllık Yalnızlık Gabriel Garcia Marquez  - Kitap

Yüzyıllık Yalnızlık

72. Baskı, 
Eylül 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
12x19
Sayfa:
464
Barkod:
9789750719363
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Kitabın Fiyatı:
275,00
İndirimli (%20):
220,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Nobel Ödüllü Kolombiyalı Yazar Gabriel Garcia Marquez'in Yüzyıllık Yalnızlık romanı, gerçeklik kavramına kattığı olağandışı boyutla, yayımlandığı 1967'den bugüne edebiyat dünyasındaki değerini korumaya devam ediyor. Marquez'in 1982 yılında Nobel Edebiyat Ödülü'nü almasını sağlayan roman, edebiyat dünyasına yazarın kazandırdığı "büyülü gerçekçilik" akımının en ihtişamlı örneğini oluşturuyor.
Marquez'in kendi hayatından yola çıkarak kaleme aldığı Yüzyıllık Yalnızlık, gerçekçi anlatımının yanı sıra fantastik kurgusuyla dünya edebiyatının kültleri arasında yer alıyor. Yazarın iki yıldan daha kısa bir sürede tamamladığını dile getirdiği eser, kendisinin de ifadesiyle 15-16 yıllık düşünsel birikiminin eseri olarak onun çocukluk yıllarının sanatsal bir anlatımı niteliğini taşıyor.
100 Yıl Süren Büyülü Bir Gezinti Sizi Bekliyor!
Latin Amerika edebiyatının en güçlü temsilcisi olarak adından söz ettiren Gabriel Garcia Marquez'in Yüzyıllık Yalnızlık romanını siz hala okumadınız mı? Tüm dünyada yankı uyandıran bu eşsiz eseri okumak için beklemeyin ve hemen siz de sepetinize ekleyin!
Kitapla İlgili Kategoriler