Yazılım Mühendisliği Yöntemleri – İleri Konular Dr. Toros Rifat Çölkesen  - Kitap

Yazılım Mühendisliği Yöntemleri – İleri Konular

1. Baskı, 
Şubat 2012
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
170
Barkod:
9786054220441
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Kitabın Fiyatı:
310,00
İndirimli (%10):
279,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap, yazılım mühendisliği alanında ileri/gelişmiş sayılabilecek konuları ele almaktadır. Genel olarak yazılım tasarımı ve süreçlerini bilen yazılım mühendisleri, bilgisayar mühendisleri ve yazılım tasarım uzmanları için güncel ve ileri düzey mesleki bilgiler içermektedir. Yazılım tasarımı üzerine çalışan her profesyonelin veya yazılım üzerine öğrenim gören her öğrencinin mutlaka sahip olması ve okuması gereken kaynak bir kitaptır.
Kitap içerisinde yazılım kaynak kodlarının ölçümü, yazılım metrikleri ve yazılım karmaşıklığı konuları ayrıntıları olarak ele alınmıştır. Deneysel yazılım mühendisliği, kanıta dayalı yazılım mühendisliği, alana özel yazılım mühendisliği/yazılım ürün hatları ve son kullanıcı yazılım mühendisliği konuları ayrı ayrı bölümlerle ele alınarak yazılım mühendislerine mesleklerindeki ayrıntılar gösterilmeye çalışılmıştır.
Her mühendislikte olduğu gibi yazılım mühendisliği de bir çeşit sistem tasarımıyla ilgilenir ve başarı mesleki ayrıntıda gizlidir. İşte bu kitap yazılım mühendislerine bu ayrıntıyı vermek üzere hazırlanmıştır.