Kimya Mühendisliği Tasarımı Ray Sinnott, Gavin Towler  - Kitap

Kimya Mühendisliği Tasarımı

5. Baskı, 
Temmuz 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x24
Sayfa:
1256
Barkod:
9786051334967
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Kitabın Fiyatı:
637,00
İndirimli (%10):
573,30
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kimya Mühendisliği Tasarımı, kimya mühendisliği öğrencileri için temel bir ders kitabıdır. Öğreti modülü ve son sınıf tasarım dersi için olduğu kadar, lisansüstü başvuru kitabı olarak da uygundur. Birim işlemlerin temelleri ve süreç tasarımı, donanım seçimi, tesis ve işletme ekonomisi, güvenlik ve kayıp önlemenin son bakış açılarını verir. Öğrencilerin lisans eğitimi boyunca ve mesleki yaşamlarında başvurabilecekleri bir kaynaktır.
Bu kitap,
• Öğrenciler için kimya mühendisliğine giriş sınıfları ve son sınıf tasarım dersinde benzersiz bir ders kitabıdır.
• Kapsamlı lisans öğretim deneyimine sahip uygulamacı tasarım mühendislerinin uzman bilgilerini de içerir.
• Son ISO, ISA, EN, ASME ve API tasarım kodlarını içeren kapsamlı yorumlarıyla temel işlemlerin, tasarım ve ekonomisini; güncel fiyat verileri ve donanım maliyet ilişkilerini; mühendisler için sağlıklı tesis ekonomisini; tasarım ve maliyetlendirmede ticari mühendislik yazılımlarının kullanımlarını kapsar.
• Öğrenmeye yardımcı özenli eğitim bilimi ile çalışılmış örnekler, örnek çalışmalar, bölüm sonu uygulamaları, artı destek verileri, elektronik çizelge hesaplamaları ve ://elsevierdirect.com/companions adresinden indirmek için donanım özellik çizelgelerini barındırmaktadır.
• Süreç sanayilerinde çeşitli yelpazelerde alınan 100'ün üzerinde özgün sanayi projeleri içermektedir.
• Ders saydamlarını içeren kapsamlı kaynaklar, görüntü bankası ve eğitmenlerin kullanımı için çözümlü kılavuzlar da bulundurmaktadır. Ek bilgiler için: ://textbooks.elsevier.com adresine başvurulabilir.