SMMM – Staja Başlama Ercan Serdar Toksoy, Serkan Toksoy, Mehmet Gökhan Kartal  - Kitap
6. Baskı, 
Ağustos 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
20x27
Sayfa:
1149
Barkod:
9786056600524
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
SMMM Staja Başlama Sınavının soru formatında yapılan değişiklikler, sınav sorularının yoğun bilgi ağırlıklı olarak gelmesi bu zorlu sınava en doğru ve en güncel kaynaklardan çalışılması gerekliliğini doğurmaktadır. Bu nedenle her baskısında en güncel kitap olma özelliğini koruyan kitabın 6. baskısında da sizlerin bu konudaki ihtiyacı göz önüne alınarak gerekli düzenlemeler ve güncellemeler yapılarak sizleri bu sınava en etkin ve doğru şekilde hazırlamak hedeflenmiştir.
Konu anlatımlı kitap SMMM adaylarının bilgi donanımı ihtiyacını giderirken, tamamı özgün ve çözümlü sorulardan oluşan soru bankası ve tamamı özgün ve çözümlü sorulardan oluşan ve on adet denemeden oluşan deneme kitabı da içerisindeki kaliteli sorularla gerçek bir sınav ortamında performansınızı tespit etmenize yardımcı olacak niteliktedir.
Ayrıca SMMM Staja Başlama'da ilk olabilecek nitelikteki SMMM Staja Başlama Çek-kopart Yaprak Test kitabımızda sizlerin daha fazla soru çözme isteğinizi karşılayacak nitelikte kaliteli ve özgün sorulardan oluşmaktadır.
(Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
HUKUK
.
Vergi Hukuku
.
Borçlar Hukuku
.
Ticaret Hukuku
.
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku
.
Meslek Hukuku
.
MUHASEBE
.
Finansal Muhasebe
.
Maliyet Muhasebesi
.
Şirketler Muhasebesi
.
Mali Tablolar Analizi
.
Muhasebe Standartları
.
Muhasebe Denetimi
.
EKONOMİ – MALİYE
.
Ekonomi
.
Maliye