Türkiye ve Dünyada Güncel Olaylar ve Bilgiler Uluslararası Kuruluşlar İbrahim Kaygısız  - Kitap

Türkiye ve Dünyada Güncel Olaylar ve Bilgiler

Uluslararası Kuruluşlar

1. Baskı, 
Nisan 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
10x14
Sayfa:
160
Barkod:
9786055183523
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
KPSS başta olmak üzere kamu ve özel kurumlarda istihdam edilecek personelin seçimi için yapılan tüm sınavlarda, Güncel Olaylar ve Bilgiler hakkındaki soruların sayısı ve ağırlığı giderek artmaktadır. Bu durumun yarattığı ihtiyaçtan hareketle, Güncel Olaylar ve Bilgiler ile ilgili belki de alanındaki en kapsamlı bu çalışma, özgün bir formatta sizlere sunulmuştur.
Çalışmada, yıllar bazında çıkabilecek soru ihtimali gözetilerek, dönemine damgasını vuran önemli olaylar “Bunları Unutmayalım” başlığıyla verilmiştir. İçinde bulunduğumuz ve bir önceki yılın önemli olayları Siyaset, Ekonomi, Spor ve Kültür–Sanat–Bilim şeklinde gruplandırılarak eksiksiz bir şekilde hazırlamaya çalışılmıştır.
Uluslararası ve ulusal kuruluşlar hakkında doğru bilgilere ulaşabilmeniz amacıyla kurumların kendi kaynaklarından yararlanılmıştır. Yabancı kuruluşları araştırırken gerektiğinde çevirilerle desteklenmiştir.
Uluslararası kuruluşlar alışılageldiği gibi şabloncu bir anlayışla vermek yerine, Türkiye’nin bu kuruşlarla olan ilişkilerini, konu akışında ve yerinde, renkli fonla belirginleştirerek hemen görmenizi sağlamak istenmiştir.