Bilgi ve İletişim Teknolojisi Ahmet Nayir, Bilal Özcan, Kadir Kuştul, Mehmet Ali Serttaş  - Kitap
1. Baskı, 
Şubat 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
20x24
Sayfa:
536
Barkod:
9786055301200
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap "Bilgisayar Kullanımı", "işletim Sistemleri (Windows 7)", "internet ve E-Posta", "Kişisel Web Sitesi Hazırlama (Dreamweaver)", "E-Ticaret", "Kelime işlemci Programı (Microsoft Word 2010)", "Elektronik Tablolama Programı (Microsoft Excel 2010)" ve "Sunu Hazırlama Programı (Microsoft Povverpoint 2010)" konularını içermektedir.
Anlatımda öncelikle konu hakkında bilinmesi gereken temeller verilmiş, daha sonra örnek ve projeler ile bu bilgilerin pratik olarak kullanımı sağlanmıştır. Kitabın tamamında konular ekran alıntıları ve diğer görseller ile desteklenmiştir. Bölüm sonundaki test sorularıyla da öğrencilerin kendilerini test edip bilgilerini pekiştirmeleri sağlanmıştır.
Kitap, Meslek Yüksekokullarının bölümlerinin tamamında zorunlu ders olarak okutulan Bilgi ve iletişim Teknolojisi ile üniversitelerin lisans seviyesinde okutulan Temel Bilgi Teknolojileri ve Bilgisayar derslerinin de ders kitabı olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bununla birlikte kitap, bilgisayar kursları için ve bilgisayar okuryazarlığı konusunda kendisini geliştirmek isteyen bireysel kullanıcılar için de kullanışlı bir kaynak olacaktır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Bilgisayar Kullanımı
.
İşletim Sistemi (Temelleri)
.
İşletim Sistemi (Gelişmiş Özellikler)
.
İnternet ve E–Posta
.
Kişisel Web Sitesi Hazırlama
.
E–Ticaret
.
Kelime İşlemci Programı
.
Elektronik Tablolama Programı
.
Sunu Hazırlama Programı