3,2,1... Yayındayız!... Cenk Demirkıran  - Kitap

3,2,1... Yayındayız!...

1. Baskı, 
Ocak 2011
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x21
Sayfa:
122
Barkod:
9786055500269
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
185,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bir televizyon programı nasıl yapılır? Televizyon yapımcıları izleyicileri ekran başında tutmak için nelere dikkat ediyorlar? Reyting nasıl ölçülüyor? Televizyon kanallarıyla program anlaşmaları nasıl yapılır? Bir televizyon programında kameralar nasıl konumlandırılır? Futbol maçında kameralar tribünde ve sahada nerelere yerleştirilir? Sponsora nasıl bir dosya verilir? Çekim izni nereden alınır? Bir televizyon stüdyosu nasıl olmalıdır? Bir televizyon kanalında kim kimdir? Program ekibi kimlerden oluşur? İç yapım, dış yapım ve ortak yapım nedir? Program türleri nelerdir?
Birçok televizyon kanalında seslendirmen, sunucu ve yönetmen olarak görev almış ve aynı zamanda uluslararası televizyon yayıncılığı uzmanı olan Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cenk Demirkıran’ın yazdığı “3, 2, 1 Yayındayız!” adlı kitap uygulamaya dönük bir içeriğe sahip. Okuyucular bu kitapta günümüz televizyon sektöründeki koşullar çerçevesinde bir televizyon programının nasıl gerçekleştirildiğini görecekler.
Sadece televizyon sektörü içinde çalışmaya aday kişiler ve öğrenciler değil, bu “ışıklı” dünyayı merak eden tüm izleyiciler televizyonda işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmek için keşfe çıkacaklar.