Egzersiz Fizyolojisi Laboratuvar El Kitabı William Beam, Gene Adams  - Kitap

Egzersiz Fizyolojisi

Laboratuvar El Kitabı

6. Baskı, 
Aralık 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
21x27
Sayfa:
311
Barkod:
9786051336589
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Kitabın Fiyatı:
280,00
İndirimli (%10):
252,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Egzersiz Fizyolojisi Laboratuvar kılavuzunun altıncı baskısı Egzersiz Fizyolojisi alanına ilgi duyan öğretim elemanları ve öğrencilerin pratik laboratuvar deneyimleri için kapsamlı bir kaynaktır. Kılavuz, kas gücü, anaerobik ve aerobik uygunluk, dolaşım ve solunum işlevleri, esneklik ve beden kompozisyonunun ölçümü ve değerlendirilmesi, konularında bilgiler vermektedir.
Her bölüm, ölçüm yöntemleriyle ilgili temel ayrıntıları, güncel yayınlanmış karşılaştırılabilir verileri, sonuçlar ve tartışma bölümlerini içeren bir araştırma formatında yazılmıştır. Her bölümün sonunda laboratuvar ödev formları doldurularak bölümle ilgili bilgilerin gözden geçirilmesini ve kavranmasını sağlayacaktır.
Laboratuvar sonuç formları öğrencileri toplanan verileri hesaplama ve değerlendirme konusunda yönlendirecektir. Egzersiz fizyolojisi laboratuvarı kılavuzu, laboratuvar dışında bir ders kitabı olarak da kullanılabilir.
Bu kılavuz laboratuvar deneyimleriyle aynı zamanda egzersiz fizyolojisi dersi için yardımcı bir ders kitabı olarak da faydalı olabilecektir.
Sonuç olarak, kondisyonel özelliklerin ölçümü ve değerlendirilmesi ve antrenman reçetesi ile diğer kinesiyoloji dersleri için de yararlı bir başvuru kaynağıdır. Bu laboratuvar kılavuzu fizyoloji alanında laboratuvar ve alan testleri deneyimlerini, temel ölçme ve değerlendirme becerilerini, öğretmek için temel öğrenme prensiplerine göre tasarlanmıştır.
Kitapla İlgili Kategoriler