Basit Malzemelerle Fen Etkinlikleri Eğlenerek Öğreniyorum Doç. Dr. Derya Kaltakçı Gürel, Dr. Öğr. Üyesi Elif Özata Yücel, Doç. Dr. Sibel Kaya  - Kitap
1. Baskı, 
Mart 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
296
Barkod:
9786050331882
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
196,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap; fizik, kimya, biyoloji, astronomi, çevre ve yer bilimleri disiplinlerindeki farklı konularda çeşitli kavramları temel alan toplam 146 etkinlikle fen bilimlerini anlamlı, ilgi çekici, günlük hayat ile ilişkili ve erişilebilir kılıp korkulan disiplinler olmaktan çıkarmayı amaçlamaktadır. Özellikle basit, ucuz ve erişilebilir malzemeler kullanılarak geliştirilebilecek olan bu kitaptaki etkinlikler, fen bilimlerinin herkes tarafından ve her ortamda kolaylıkla uygulanabilmesine olanak sağlamaktadır.
Kitabın hedef kitlesi; başta fen bilgisi öğretmenleri, sınıf öğretmenleri ve ortaöğretim fen alanları (fizik, kimya ve biyoloji) öğretmenleri olmak üzere, eğitim fakültelerinin bu alanlarında öğrenim gören öğretmen adayları, akademisyenler ve ilköğretimden üniversiteye fen bilimleri alanlarına ilgi ve ihtiyaç duyan öğrencilerimizdir. Kolay bulunabilir basit malzemelerle hazırlanabilecek etkinlikler, sade ve anlaşılır yönergeler ve teorik açıklamalarla verilerek bu geniş yelpazedeki hedef kitlesi tarafından anlaşılıp uygulanması hedeflenmiş.