Felsefeye Giriş A. Kadir Çüçen  - Kitap

Felsefeye Giriş

7. Baskı, 
Eylül 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x20
Sayfa:
398
Barkod:
9786055790165
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
160,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
İnsan düşünen varlıktır. Doğası gereği düşünen insan acaba doğru düşünmeyi biliyor mu Kendisinde bulunan bu özün değerini ne kadar fark ediyor Gelişen bilim ve teknoloji karşısında giderek düşünmeyi unutuyor mu Özünden uzaklaşarak verili bilgiler dünyasında mı yaşıyor İnsan yeniden inançlar dünyasına mı geri dönüyor İnsanın yeni bin yıldaki anlamı ve yeri nedir
Düşünme etkinliğine yapılan bu çağrılara ses vermenin yolu düşünmeyi öğreten felsefe serüvenine katılmakla başlar. Felsefeye giriş yapmak düşünmeyi öğreten düşünceler üzerine düşünmektir. Bunun için yapılacak tek şey düşünceler diyarında bir düşünme serüvenine çıkmaktır. Bu serüvenin sonucunda nasıl bir varlık olduğunuzun ve yaşamınızın anlamını bulacaksınız.
Bu kitap felsefeye merak duyan ve bir yerden felsefeye başlamak isteyen herkes özel olarak da üniversitelerimizin felsefe bölümlerinde okuyan ve lise felsefe kitaplarıyla yetinmeyen öğrenciler için hazırlanmıştır. Bu çalışma felsefenin ve problemlerinin ne olduğunu birçok açıdan ele alan bir Felsefeye Giriş kitabıdır.